Cenaclul Pavel Dan

cenaclu literar din Timisoara. „Întâmplarea a făcut să mă nasc român. În consecinţă sunt român, dar asta nu înseamnă să mă confund cu poporul român în momentele sale cele mai penibile” 08.02.1993, ION MONORAN

oameni buni!

Posted by Moni Stănilă pe iunie 13, 2008

Se spune că mâine Herculane se va transforma într-o insulă. De o parte si de alta curg Dunări. Malurile sunt stâncile cele mai înalte, iar copiii oraşului s-au mutat în subterane.

Poate chiar va ieşi în timpul nopţii un balaur bosumflat de sub porţile oraşului şi va întreba anume de mine. Brrr! cum mi se subţiază stomacul de frică doar imaginându-mi! eu târâtă sub porţile de fier şi paie de un balaur bosumflat care nu poate să doarmă şi o să mă streseze rozându-mi unghile ca să îi spun poveşti cu tata.

Păi chiar aşa stau lucrurile, că am aflat la sigur!

Ce nu înţelegeţi?! Pur şi simplu nu mai mergem la Herculane până nu trece pericolul.

Discutăm marţi şi dacă bate cineva la uşă nu deschideţi! El e!!!!

Reclame

2 răspunsuri to “oameni buni!”

  1. cris said

    Hmm Moni… nu stii tu ca de la Enciclopedia Zmeilor incoace balaurii , zmeii si creaturile astea s-au facut mult mai destepti ? Acum ei iau initiative .. nu mai stau in grote sa lanzeasca, acum sunt internauti, intercosmici, inter de tot felul.. asa k.. pericolul tot acolo.
    Acum balaurul de Herculane, specie nou clasata este avertizat de grupul condus de blonda inalta. Varianta de Guinevere sau printzesa pur si simplu. Asa k isi vor intrerupe festivul ospat cu ficat de gasca, milkshake de oua de cuc si lapte de potarnici… isi vor pune costumul de pene, numele lor indiene si seful Gastii, Pana-n-vant. adica … ( au imaginatie micutzii ) ne vor astepta … ha ha…. ce va iesi.. urmariti povestea paveldanista 🙂

  2. alexcoltan said

    am aflat eu sigur ca balaurul si-a luat bilet de sindicat si acum e pe plaja la saturn, roade seminte. asa ca terenul e liber!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: