Cenaclul Pavel Dan

cenaclu literar din Timisoara. „Întâmplarea a făcut să mă nasc român. În consecinţă sunt român, dar asta nu înseamnă să mă confund cu poporul român în momentele sale cele mai penibile” 08.02.1993, ION MONORAN

concurs de poezie pentru liceeni

Posted by Aleksandar Stoicovici pe octombrie 6, 2011

PROGRAMUL – REGULAMENT AL CONCURSULUI NAŢIONAL DE POEZIE „IULIA HASDEU”,
EDIŢIA A IX-A
PLOIEŞTI, OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, 2011

Ne bucurăm să vă facem cunoscut că, în perioada 1 octombrie – 13 noiembrie a.c., Casa de Cultură a Municipiului Ploieşti organizează cea de-a IX-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Iulia Hasdeu”.
Rămânem, astfel, fideli ideii de a descoperi şi de a promova tinerii talentaţi, de a le oferi şansa cunoaşterii operei şi personalităţii Iuliei Hasdeu, de a afla mai multe informaţii legate de istoria familiei Hasdeu, în cadrul unei excursii culturale la Muzeul Memorial „B. P. Hasdeu”, oferite de Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti. În cadrul excursiei culturale, în data de 13 noiembrie a.c., se vor decerna premiile acestei ediţii a concursului.
Concursul este deschis tuturor liceenilor (cursuri de zi) din România. Pentru înscrierea în concurs se vor trimite cinci poezii şi un C.V., pe adresa de e-mail: gelunionescu@yahoo.com. Data până la care se vor primi înscrieri în concurs este: 5 noiembrie 2011.
Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti oferă următoarele premii: Marele Premiu: 1000 de lei, Premiul I: 700 de lei, Premiul II: 500 de lei, Premiul III: 300 de lei, şi trei menţiuni, fiecare în valoarea de 100 de lei. De asemnea, premianţii vor primi cărţi în valoare totală de 1.000 de lei.
Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti îşi rezervă dreptul de a publica creaţiile premiate în revista ATITUDINI.
Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea returnării lucrărilor trimise în concurs.
Informaţii suplimentare puteţi obţine de la coordonatorul de proiect, Gelu Nicolae Ionescu, la tel.: 0244/578148, 0725893134, 0730083363.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: