Cenaclul Pavel Dan

cenaclu literar din Timisoara. „Întâmplarea a făcut să mă nasc român. În consecinţă sunt român, dar asta nu înseamnă să mă confund cu poporul român în momentele sale cele mai penibile” 08.02.1993, ION MONORAN

ne vedem in 6 martie

Posted by Aleksandar Stoicovici pe februarie 28, 2012

Așa cum am discutat la ultima ședință de cenaclu, astăzi nu ne vom întâlni – ne vom vedea, în schimb, în 6 martie, la libraria Humanitas Joc Secund, unde vom susține o lectură a textelor scrise pe marginea temelor propuse.

(Voi reveni în acest post pentru a posta ora la care se va ține întâlnirea saptamana viitoare, dar și pentru a reaminti sugestiile pentru proză/poezie)

Iata propunerile:
1. Proza – mortul in casa sub zapezi (sinistratii cu zapada) SAU incidentul din tramvai in care 2 tipi terorizeaza, ataca o femeie in varsta, nimeni nu intervine.
2. Poezie – „facem gesturi marunte ca pentru echilibru si/ aproape ca plangem” (Razvan Tupa) SAU „sa ma angajez cu carte de munca la o spalatorie auto sau om de serviciu intr-un bufet din gara”
LE: Din motive obiective, intalnirea nu se poate tine in 6 martie in librarie. Asadar, ne vom intalni in sala de cenaclu de la 18:30 – va citi poezie Marius Aldea!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: