Cenaclul Pavel Dan

cenaclu literar din Timisoara. „Întâmplarea a făcut să mă nasc român. În consecinţă sunt român, dar asta nu înseamnă să mă confund cu poporul român în momentele sale cele mai penibile” 08.02.1993, ION MONORAN

ANUNŢ

Posted by mineni pe iunie 2, 2015

În PARALELA 45, suplimentul de cultură al ziarului Renaşterea bănăţeană (marţi, 2 iunie 2015), pe pagina a 2-a, sub titlul Şapte de la ,,Pavel Dan”, puteţi citi poezii de Mariana Gunţă, Ema Cazan, Ramona Sas, Roxana Diaconescu, Patricia Lelik, Andrei Ene şi Bogdan Diţă, membri ai Cenaclului ,,Pavel Dan”,  reprezentând noul … nou val poetic. Poemele sunt acompaniate de o firească urare de drum bun şi girate de o succintă prezentare semnată de coordonatorul cenaclului, poetul Eugen Bunaru.

Până la o nouă întâlnire cenaclieră, vă dorim baftă la examene şi reînnoim invitaţia, adresată tuturor ,,amatorilor”, de a participa la a XVIII-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Literară Studenţească organizat de cenaclul ,,Pavel Dan”. Detalii privind condiţiile de participare şi perioada de primire a plicurilor cu creaţiile propuse spre jurizare le puteţi afla, în postările anterioare, pe facebook şi pe bogul cenaclului.

Mult succes!

(Redacţia ,,Forum studenţesc”)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: